Test din sag

Sandager Advokater har mere end 700 verserende sager om personskade, og vi er blandt landets absolut førende kontorer. Vi behandler sager fra hele landet, uanset om du bor i Thyborøn eller i Taastrup. Vores store viden kommer dagligt vores klienter til gode.

Indenfor blot de sidste 3 år har vi skaffet vores klienter ca. 250 mill. kr. i erstatning, uden at klienterne har haft risiko for forgæves omkostninger til os, da vi arbejder efter princippet om ”Ingen Erstatning – Ingen Regning”!

Vi vil også gerne undersøge, hvad vi kan gøre for dig. Vi begynder altid med en vurdering af din sag. Den kan du få uforpligtende og gratis ved at kontakte os – klik her – men vi anbefaler, at du starter med at prøve vores unikke ”Test din sag”, hvor du i ro og mag og på alle tider af døgnet ved besvarelse af nogle få spørgsmål kan få en meget præcis vurdering af, om du har en potentiel sag, som vi nøjere skal gennemgå.

Testen tager ikke lang tid, og undervejs får du oplysninger om de erstatningsregler, der er relevante netop for din sag. På den måde får du straks svar på mange af de spørgsmål, du sidder med.

God fornøjelse og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Er det en arbejdsulykke?

Det er en arbejdsulykke når du er ansat (selvstændige i personligt ejede virksomheder skal have tegnet særskilt forsikring for at være dækket efter reglerne om arbejdsskader) og kommer til skade i arbejdstiden som led i udførelsen af dit arbejde. Arbejdet begynder når du træder inden for arbejdspladsen, men for dem der har skiftende arbejdssteder og udkald, så starter arbejdet allerede ved kørslens begyndelse hjemmefra. Hvis skaden sker i forbindelse med et arrangement som arbejdsgiver står for, så kan det også være en arbejdsskade. I andre tilfælde skal du afkrydse under "nej"